Budget accuracy in Czech municipalities and determinants of tax revenue forecasting errors - Sedmihradská, Lucie
Faktory, ktoré ovplyvňujú nepresné predpovede daňových príjmov do obecných alebo samosprávnych rozpočtov v Českej republike. Dáta 2002-2011, metóda zovšeobecnených momentov.