Ako neprerobiť na dani - Kollárová, Zuzana
Legálne možnosti ako na dani neprerobiť. Nezdaniteľná suma na daňovníka. Úľava na manželku. Daňový bonus. Oslobodenie od dane. Vrátenie dane. Príjem z prenájmu. Paušál alebo daňová evidencia. Ako na zahraničné príjmy. Odložené daňové priznanie. Dôležité daňové čísla.