Convergence in the EU related to the Maastricht criteria - Drastichová, Magdaléna
Analýza konvergencie Maastrichtských kritérií v krajinách EÚ. Existencia viacerých spôsobov merania konvergencie s rozdielnymi výsledkami. Porovnanie vývoja kritérií v čase a analýza ich vplyvu na konvergenciu.