Hodnotenie emisií skleníkových plynov v Slovenskej republike - Kubicová, Jana, 1961-
Možná kauzálna závislosť medzi čistým prílevom priamych zahraničných investícií a emisiami vybraných druhov skleníkových plynov. Porovnanie vplyvu na veľkosť čistého prílevu priamych zahraničných investícií v percentuálnom pomere k hrubému domácemu produktu v SR.