Funding agricultural holdings' investment projects: focus on subsidies - Perchová, Marie
Komparácia efektov rôznych možností financovania (aktívami dlhodobého charakteru) poľnohospodárskych holdingov. Porovnávané sú možnosti dotovania cez RDP (Rural Development Programme) a cez bankové pôžičky a prenájmy. Porovnanie na základe pomeru medzi nákladmi potrebnými na získanie dotácie a celkovou sumou prostriedkov, ktoré poľnohospodársky holding dotáciou obdrží.