Digitálna hudba a boj proti digitálnemu pirátstvu - Baculáková, Kristína, 1988-
Analýza súčasného stavu digitálnej hudby ako aj zhodnotenie úspešnosti niektorých iniciatív pre boj proti hudobnému pirátstvu. Digitálna hudba - vymedzenie pojmu a súčasný vývoj. Hudobné pirátstvo.