Známe mená od susedov - Jesný, Martin
Úspech rakúskej značky Red Bull. Marketing tejto značky. Šperkárska značka Swarovski. Zaujímavý softvérový projekt v slovenskom softvérovom vývoji a jeho pôvod v Rakúsku. Potravinársky reťazec Billa. Káva značky Julius Meinl. Kaviarenská značka Coffee&Co. Kondenzované mlieko do kávy značky Maresi.