Viac kolies, menej železnice - Valachovičová, Viktória
Rakúske firmy v logistike a ich zastúpenie na Slovensku. Blízkosť a strategická poloha Slovenska. Najväčší hráči: Express Slovakia, Kuehne+ Nagel, Gebrüder Weiss.