Hodnotiace manažérske pohovory patria k najťažším - Tuka, Vladimír
Rozvojové pohovory, ktoré sa zaoberajú zmenou správania či zlepšenia výkonnosti. Štyri základné ciele hodnotiacich pohovorov. Neuroveda a jej aplikácie v oblasti leadershipu (neuroleadership).