Odpisovanie dlhodobého majetku podľa medzinárodných účtovných štandardov IAS/IFRS - Manová, Eva, 1957-
Právna úprava účtovníctva na Slovensku, ktorej predmetom je aj odpisovanie dlhodobého majetku. Metódy odpisovania majetku v súlade so slovenskou legislatívou v porovnaní s medzinárodnými účtovnými štandardmi IAS/IFRS.