Sedem faktorov k úspechu Business Intelligence v podnikoch - Čarnický, Štefan
Business Intelligence a problémy jej iplementácie a využívania v riadení podnikov. Identifikácia kľúčových faktorov úspešnosti zavádzania a využívania BI v riadení podnikov.