Analýza úspešnosti jednotnej prezentácie Švajčiarska v zahraničí - Cséfalvayová, Katarína
Stručný vývoj nation brandingu Švajčiarska. Identifikácia kľúčového prvku jednotnej prezentácie Švajčiarska v zahraničí, ktorý by mohol slúžiť ako pozitívny príklad pre Slovenskú republiku pri vytváraní svojej vlastnej politiky v oblasti nation brandingu.