Kreatívne účtovníctvo a forenzný audit - možnosti skresľovania účtovných údajov - Staríčková, Zuzana
Možnosti skresľovania účtovných údajov. Možnosti účelovej manipulácie s účtovnými údajmi. Spôsoby odhaľovania kreatívneho účtovníctva. Forenzný audit a ekonomická kriminalita. Prevencia ekonomickej kriminality.