Ekonomické zhodnotenie pestovania rýchlorastúcich vŕb v podmienkach severovýchodného Slovenska - zovšeobecnená prípadová štúdia - Stričík, Michal, 1969-
Novodobé perspektívy poľnohospodárskej výroby. Pestovanie energetických plodín na Slovensku a rozvoj fytomasy zámerne pestovanej na spaľovanie. Analýza vlastných nákladov pestovania rýchlorastúcich vŕb. Prípadová štúdia.