Stredoázijské faktory v energetických vzťahoch medzi Čínou a Ruskom - Čech, Ľubomír, 1955-
Energetické záujmy Číny a Ruska v stredoázijskom regióne. Možnosti a limity Ruskej federácie a Číny v energetike strednej Ázie.