Quo vadis slovenská energetika - Bašová, Alena, 1961-
Energia a energetika ako najdôležitejšie strategické politiky EÚ. Energetická politika EÚ v minulosti a v súčasnosti. Nové výzvy pre EÚ a Slovensko. Obnoviteľné zdroje elektrickej energie. Dodávka elektrickej energie. Regulačná pilitika. Nový zákon o energetike.