Vplyv energetiky na životné prostredie - Čiernik, Anton
Snahy Európskej únie o jednotnú energetickú politiku. Spotreba energie a energetická efektívnosť v SR. Energetická náročnosť. Emisie skleníkových plynov. Cieľ klimaticko-energetického balíčka EÚ. Vývoj environmentálnej efektivity vzhľadom na emisie skleníkových plynov z energetiky (Index 2000=100).