Analýza vzťahu vybraných ukazovateľov finančnej výkonnosti a trhovej hodnoty podniku - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Výsledky niektorých empirických skúmaní zameraných na postavenie ukazovateľa EVA v rôznych súvislostiach. Aplikácia modelového prístupu skúmajúceho vzťah vybraných ukazovateľov finančnej výkonnosti podniku a trhovej hodnoty podniku.