Komparácia zdaňovania fyzických osôb v Slovenskej republike a Veľkej Británii - Kušnírová, Jana, 1977-
Zdaňovanie fyzických osôb v daňových teóriách. Makroekonomický aspekt zdaňovania fyzických osôb. Vývoj daňových príjmov vo Veľkej Británii. Vývoj daňových príjmov v Slovenskej republike. Zdaňovanie príjmov fyzickej osoby vo Veľkej Británii. Vybrané daňové techniky v Slovenskej republike.