Úskalia odbornej komunikácie v angličtine - Sztuková, Mária
V súčasnom globalizovanom svete sa angličtina dostáva na prvé miesto ako prostriedok vzájomného dorozumenia. Požiadavky praxe na absolventov univerzít z hľadiska praxou požadovanej znalosti cudzích jazykov. Najčastejšie príčiny problémov vo vzájomnom porozumení pri odbornej komunikácii v angličtine. Problémy verbálnej a písomnej odbornej komunikácie v angličtine.