From education via globalization to cosmopolitanism - Vehnerová, Eva
Záujem o tému kozmopolitizmu a kozmopolitnej spoločnosti. Kultúrny a edukačný rozmer kozmopolitizmu. Správanie občanov. Nový typ tzv. cezhraničných komunikátorov s jazykovými kompetentnosťami.