Aktuálny stav podnikateľského prostredia na Slovensku - Meheš, Marek
Index podnikateľského prostredia, prostredníctvom ktorého štvrťročne hodnotí Podnikateľská aliancia Slovenska stav podnikateľského prostredia na Slovensku. Pohľad na vybrané zahraničné indexy, ktoré sa zaoberajú danou problematikou, a to Index vnímania korupcie a Index globálnej konkurencieschopnosti.