Podniky SR v úpadku: predbežné výsledky z analýzy predikčných modelov - Schwartzová, Zuzana
Overenie predikčnej sily modelov Altmanovho Z-skóre a indexu IN 05 na vzorke údajov z roku 2010 a 2011 podnikov, ktorým bola v roku 2012 povolená reštrukturalizácia, t.j. boli v úpadku alebo im úpadok hrozil.