Úloha a postavenie spoločenskej zodpovednosti podniku v konkurenčnom prostredí - Ubrežiová, Iveta
Zhodnotenie úlohy a postavenia spoločenskej zodpovednosti vybraného podniku vo vzťahu ku konkurenčnému prostrediu. V rámci práce príspevku sa realizovall sociálny audit spoločenskej zodpovednosti podniku prostredníctvom dotazníkového prieskumu.