Reindustrialization versus climate change. An evolving energy agenda? - Ćwiek-Karpowicz, Jarosław
Klimatická a energetická politika EÚ s prihliadnutím na želaný vývoj po r. 2020. Odporúčania pre pragmatickú a integračnú politiku, v snahe predísť nekonzistentnosti aplikovaných politík a ich cieľov v rámci EÚ, ale aj globálneho trhu. Klimatické zmeny vs. ekonomický rast a konkurencieschopnosť. EÚ a obnoviteľné a efektívne energetické zdoje.