Čínsky záujem o kritické nerastné suroviny v Afrike - Szikorová, Nóra
Identifikácia tých kritických nerastných surovín, ktoré v Číne absentujú a tých, ktorých ložiská sú najväčšie v Afrike na následnú analýzu čínskeho záujmu o ne.