Marketing a spoločenská zodpovednosť - Dzurová, Mária
Za obdobie posledných desiatich rokov sa vyvíja a mení marketing a jeho praktiky, nástroje v súlade s rozvojom svetového hospodárskeho prostredia. Obdobie krízy umožnilo mnohým firmám objaviť nástroje a význam marketingu, začali sa lepšie využívať. Podľa svetových teoretikov marketingu má preto pre marketing význam všetko. Akákoľvek zmena externého trhového prostredia sa prenesie do marketingových aktivít a vedie k tomu, aby sa vytvoril pre 21. storočie komplexný prístup.