On-line sociálne médiá a e-komunikácia vybraných slovenských podnikov so zákazníkmi - Ferencová, Martina
On-line sociálne médiá – spôsob komunikácie cestovných kancelárií s cieľovými publikami. Využívanie vybraných nástrojov marketingovej komunikácie vo vybraných cestovných kanceláriách v Košickom a Prešovskom kraji s akcentom na on-line sociálne médiá a návrh spôsobu využitia on-line sociálnych médií pri ďalšej komunikácii so zákazníkmi.