Prečo politika a politici potrebujú politický marketing - Zvončeková, Janka
Nástroje, vďaka ktorým si politické strany osvojujú marketingové postupy a dokážu tak lepšie odpovedať na výzvy súčasného politického trhu. Štúdium politického marketingu môže stranám výrazne pomôcť k dosiahnutiu politického úspechu. Možnosti politického marketingu.