Bitcoin ako nová hrozba pre finančnú stabilitu? - Drutarovská, Jana, 1989-
Základné podmienky finančnej stability a analýza možných hrozieb novej experimentálnej virtuálnej meny bitcoin na finančnú stabilitu. Oblasti a faktory, v ktorých táto nová virtuálna mena môže potenciálne spôsobovať finančnú nestabilitu.