Playing down the shale gas hype, inventing a sober policy - Szalai, Pavol
Energetická bezpečnosť v EÚ a brydlicový plyn. Rozmach ťažby brydlicového plynu v USA a analýza možností ťažby pre EÚ. Charakteristika politík členských krajín EÚ k ťažbe brydlicového plynu, lobizmus, a dopad na enviromentálne prostredie. Franúzska a poľská bezpečnostná politika.