Inovácie a udržateľný rozvoj - Pásztorová, Janka, 1960-
Obavy z environmentálnej udržateľnosti sú predmetom rozsiahlych diskusií o potrebe ekonomické rastu s environmentálnym základom. Zelený rast má na jednej strane podporovať hospodársky rast, ale na druhej strane musí predchádzať degradácií životného prostredia. Zelený rast je súčasťou udržateľného rozvoja, s tým rozdielom, že zelený rast má iba environmentálny aspekt. Hodnotenie perspektívy ekoinovácí v EÚ.