Verejná diplomacia v kontexte verejnej mienky - Meričková, Laura
Problematika verejnej diplomacie z pohľadu výskumu verejnosti a verejnej mienky. Charakter verejnej mienky prostredníctvom dostupných poznatkov predovšetkým z politickej sociológie, ktorá je podľa autorky jednou z kľúčových oblastí pre pochopenie teórie verejnej diplomacie.