Current problems and challenges of the Slovak economic diplomacy – practitioner views - Plichta, Dušan
Zhodnotenie aktuálneho stavu ekonomickej diplomacie Slovenskej republiky prostredníctvom štruktúrovaného rozhovoru s bývalým ekonomickým diplomatom. Analýza cieľov, organizačnej štruktúry, aktérov Slovenskej ekonomickej diplomacie a ich vzájomných vzťahov. Hlavné aktuálne problémy v oblasti výkonu ekonomickej diplomacie v praxi. Návrh riešení aktuálnych problémov a hodnotenie výzvy. Hodnotenie bolo vypracované metódou štrukturovaného rozhovoru.