Zákazková výstavba nehnuteľností - Mateášová, Martina, 1979-
Vzťah medzi zákazkou, zákazkovou výstavbou nehnuteľnosti určenej na predaj, ostatnou výstavbou nehnuteľností a obstaraním nehnuteľností za účelom ich ďalšieho predaja.