Atomausstieg: the withdrawal of Germany from nuclear energy and its impact on energy security and the diversification of energy supply - Schejbalová, Barbora
Analýza dopadu odklonenia sa od výroby nukleárnej energie na Nemecko a očakávaný prejav na surovinovej závislosi z okolitých krajín. Predpokladané scenáre vývoja energetického zabezpečenia Nemecka do r. 2030 pri zohľadnení Ruska ako hlavného dodávateľa energie a tiež využitia obnoviteľných zdrojov v stále väčšom objeme.