Strategic mapping process of industrial companies - Kádárová, Jaroslava
Podnikové strategické mapy, ktoré predstavujú nástroj pre úspešnú tvorbu podnikovej stratégie. Strategická mapa je založená na súčasnej situácii podniku a určuje ciele, ktoré by mali byť v podniku dosiahnuté a tiež spôsoby, ako dosiahnuť tieto ciele.