Contest for corporate survival. A new era for CEE oil markets? - Deák, András
Globálny ropný priemysel v procese transformácie. Kritické vyhliadky ropných korporácií v strednej a východnej Európe (CEE), ktoré sa bez politickej podpory vyvinú do inej majetkovej podstaty. Vyzdvihnutie role V4 pri snahe vplývať na ropný priemysel v CEE v budúcnosti.