Účtovné zobrazenie - ostatná výstavba nehnuteľnosti určená na predaj - nie priebežný transfer - Mateášová, Martina, 1979-
Účtovanie zákazky - výstavba nehnuteľnosti určená na predaj. Podmienky na účtovanie.