Účtovné zobrazenie - obstaranie nehnuteľnosti za účelom jej ďalšieho predaja - Mateášová, Martina, 1979-
V účtovníctve účtovnej jednotky, ktorá obstaráva nehnuteľnosť za účelom jej ďalšieho predaja, sa účtuje na účte 133 - Nehnuteľnosť na predaj.