Analýza potenciálu prezentácie Organizácie spojených národov prostredníctvom činností mimovládnych organizácií v podmienkach SR - Satková, Monika
Analytická štúdia o súčasnom stave propagácie hodnôt a cieľov OSN na území SR. Identifikovanie a zmapovanie činnosti MVO s aktivitami a projektmi z oblastí priorít OSN.