Innovation and its potentials - Mizla, Martin, 1955-
Inovácia môže do podniku priniesť dynamiku, avšak neprichádza bez vynaloženého vnútorného úsilia. Toto úsilie musí byť aktívne pri príprave vnútorných inovačných podmienok, teda vytvárať prostredie na vytvorenie pozitívneho inovačného potenciálu. Druhou oblasťou je spôsob merania inovačného potenciálu. Nástroje spojené s jeho meraním.