Proces globálnej rovnováhy z americkej perspektívy - Sinproh, Chalotorn
Zhodnotenie a zameranie sa na relevantné otázky, s ktorými sa stretávajú globálne ekonomické nerovnováhy z pohľadu krajín Spojených štátov.