Roľ JECB v razrešenii dolgovogo krizisa Jevrozony (časť 1) - Lipková, Beata
Pozícia Európskej centrálnej banky ako nezávislej inštitúcie a jej kľúčová úloha v Európskej menovej únii. Vplyvy finančnej a dlhovej krízy na činnosť ECB.