Applications of models in predicting the financial development of enterprise in Slovak Republic - Slivková, Adela, 1986-
Modely predpovedania finančného vývoja podniku na základe derivátov reálnych dát určujúcich tendenciu k ziskovosti alebo bankrotu. Príspevok využíva modely analýz multivariačných diskriminantov, predovšetkým Altmanov index spoľahlivosti a index IN. Dáta z podniku Vetropack Nemšová Ltd. z odbobia rokov 2005-2010.