<The> Future of EU enlargement - Balázs, Péter
Rozširovanie EÚ v budúcnosti so zreteľom na širokú škálu rozhodujúcich ukazovateľov kandidátskych krajín. Krajiny západného Balkánu, Turecko a Island ako potenciálne najvýznamnejšie štáty v politike rozširovania. Špecifiká a štruktúra štátov západného Balkánu. Cyprus ako hlavný problém pričlenenia Turecka do EÚ.