Udrží si brazílska ekonomika oživenie? - Abdová, Mariam
Rast brazílskej ekonomiky sa výrazne spomaľuje. Zahraničný obchod ako základ zlepšenia bežného účtu. Spotreba domácností Brazílie v období január 2002 - január 2011. Investície ako ťahún rastu. Monetárna politika. Fiškálna politika krajiny. Perspektívy brazílskej ekonomiky: tri potenciálne scenáre vývoja.