Methods of determining enterprise value and their use in business practice - Nižníková, Zuzana, 1986-
Analýza hodnoty podniku metódou rovnosti, metódou účtovania výnosov, trhovou a kombinovanou metódou. Analýza senzitivity týchto metód na hodnotu podniku realizovaná na princípe premenlivosti vývoja zadlženia a úrovne zodpovednosti. Vplyv výsledkov senzitivity na výnosové metódy a metódy stanovenia výšky imania podniku.