Vplyv globalizácie na znalecký odbor Ekonómia a Manažment - Littvová, Veronika
Súčasná situácia v oblasti znaleckého odboru Ekonómia a Manažment prostredníctvom výsledkov dotazníkového prieskumu. Vykonávanie činnosti znalca, aspekty globalizácie a spolupráca profesijnej organizácie.