Financial instability as a result of speculative financing? - Drutarovská, Jana, 1989-
Finančná stabilita - definovanie. Definícia finančnej stability v súvislosti s centrálnymi bankami. Špekulatívne financovanie. Špekulácia ako pozitívny faktor. Finančná nestabilita ako výsledok špekulatívneho financovania?